Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Összes szabad pont: 0
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Kedvencek közé
Zöld termék

Papírtányér, 22,5 cm komposztálható cukornád alapú papír tányér 125 db/csomag

Cikkszám: 12101945
Kiszerelés: 125 db/csomag
Egységár: 57 Ft/db
5-10 munkanap
7 099 Ft
csomag

Leírás

A 22,5 cm-es Chinet tányér egy kiváló minőségű, egyszerhasználatos termék, amelyet környezetbarát anyagokból készítettek. A tányér fehér színű, kör alakú és 22,5 cm átmérőjű. Az átmérője megfelelő méretű, hogy elférjen rajta egy átlagos adag étel, így ideális választás lehet különböző rendezvényekhez, étkezésekhez, piknikekhez, vagy akár otthoni használatra is.

A Chinet tányér egy komposztálható és lebomló termék, amelynek anyaga cukornádból készült. Ez azt jelenti, hogy ha már nem használjuk, akkor is lehetőség van arra, hogy eltávolítsuk az ételmaradékokat róla, majd a terméket komposztáljuk. A lebomlás és a komposztálódás folyamata során a termék a természetbe kerül, és segít csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat.

A Chinet tányér egy praktikus megoldás, mert nem csak környezetbarát, hanem könnyen használható és eldobható is. Ha egyszer használtuk, akkor nem kell mosogatni, ami időt és energiát spórol meg számunkra. Ezenkívül, ha nincs lehetőségünk a mosogatásra, akkor sem kell aggódnunk, mert az eldobható tányér használata után egyszerűen a hulladékgyűjtőbe dobhatjuk.

A 22,5 cm-es komposztálható cukornád (papír) tányér előnyei:

Ha fontosnak tartod a környezetvédelmet, akkor ennek a terméknek a használatával hatalmas lépést teszel bolygónk védelme érdekében. Az alapanyaga a cukoripar mellékterméke, a cukornádpép, ami korábban hulladékként kidobásra került, ám kiderült, hogy megfelelő eljárást követően kiválóan alkalmas csomagolóanyag készítésére. A termék papírtányér néven került kereskedelmi forgalomba.

A tányér könnyen lebomlik, és nem szennyezi a környezetet. Hőálló, vízálló, hideg és meleg ételek szervírozására is alkalmas. Bármilyen étel tálalható benne. 

Ehhez hasonlóak

Papírtányér kerek, 25cm átmérő, 100db/csomag

Papírtányér kerek, 25cm átmérő, 100db/csomag

6 419 Ft
Cikkszám: 12080238
Márka: VICTORIA
Rendelésre max. 1hét
Papírtányér, 22 cm, 50 db

Papírtányér, 22 cm, 50 db

5 339 Ft
Cikkszám: 12082960
Rendelésre max. 1hét