Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Összes szabad pont: 0
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Ismerd meg a Textilbélyegzőt! Ismerd meg a Textilbélyegzőt!

Ismerd meg a Textilbélyegzőt!

Újdonság
2024. augusztus 30.

Jelöld meg pillanatok alatt gyermeked cuccait, így nem fognak elkeveredni!

MARKY kirakós textilbélyegző

Minden anyuka megmentője
Amikor reggel az óvodába készülődünk, minden perc számít. A Marky kirakós textilbélyegzővel azonban egy pillanat alatt megoldható a gyermek ruháinak jelölése. Ez a forradalmi textilbélyegző nemcsak időt takarít meg, de a ruhák is könnyen azonosíthatóvá válnak, így a kis tulajdonosok büszkén viselhetik nevüket/ monogramjukat és egy aranyos piktogramot is.
Miért válassza a Marky kirakós bélyegzőt?


•  Gyorsaság: Egy mozdulattal felvihető a név és a jel.
•  Egyediség: Számtalan betű- és képkombinációval személyre szabható.
•  Tartósság: Mosásálló tintával készül, így a jelölés hosszú ideig látható marad.
•  Biztonság: Bőrbarát anyagokból készült, így az érzékeny bőrű gyerekek is nyugodtan viselhetik.
•  Rugalmasság: Kirakós mivoltának köszönhetően egy bélyegzővel az összes gyerkőc ruhája jelölhető.
        

A Marky textiljelölővel az óvodai reggelek zökkenőmentesebbé válnak. Többé nem kell aggódni a ruhák összekeveredése miatt, hiszen minden darab könnyen beazonosítható. Az anyukák pár másodperc alatt felvihetik gyermekük nevét és egy kedves ovis jelet, legyen az egy állatka, virág vagy akár maga Marky. Így a gyermek is büszkén mutathatja meg társainak, hogy melyik ruhadarab az övé.

A Marky ruhajelölő tökéletes választás minden bölcsis, ovis, kisiskolás gyermek számára. Amellett, hogy praktikus, a gyerekek is imádni fogják a saját nevükkel és kedvenc jelükkel ellátott ruhákat. Ráadásul a szülők is nyugodtabbak lehetnek, tudva, hogy gyermekük ruhái mindig beazonosíthatóak.
A Marky textilbélyegző nem csupán az óvodások számára kínál megoldást, hanem az iskolás gyerekeknek is ideális. A tankönyvektől kezdve, az uzsonnás dobozokon, kulacsokon át a tornazsákokig minden egyes tárgyat könnyedén megjelölhetnek vele, így az elveszett holmik hamar visszatalálnak gazdájukhoz. Vagy gondoljunk csak a nyári táborokra, sporttáborokra! Mennyivel felkészültebben érkezhetnek azok a gyermekek, akiknek minden holmija beazonosítható. Vége az elveszett tárgyak közti kutatásnak!

Talán meglepő, de praktikus ötlet: az idősek otthonában is hasznos lehet ez a bélyegző. A személyes tárgyak, mint például a törölközők vagy poharak, gyorsan és egyszerűen megjelölhetők, segítve ezzel az otthon dolgozóit a tárgyak rendszerezésében, valamint az időseknek is megkönnyítve a mindennapokat.

További előnyök:
•  Rugalmas használat: Iskolai könyvek, füzetek, ruházat és egyéb személyes tárgyak jelölésére is tökéletes.
•  Könnyű azonosítás: Az idősek otthonában is segít a személyes tárgyak könnyű beazonosításában.
•  Önállóság: Mind a gyerekek, mind az idősek számára lehetőséget biztosít az önálló jelölésre.
A Marky bélyegzőkhöz praktikus utántöltő készlet is kapható arra az esetre, ha kifogyna a bélyegzőfesték, vagy elhasználnánk az összes címkét és vasalható textilszalagot.

A Marky kirakós textilbélyegző tehát a teljes család számára hasznos eszköz lehet. Minden korosztály megtalálja a benne rejlő lehetőséget. Egyszerűsítse meg az életét ezzel a sokoldalú és praktikus termékkel!