Menü

Termékek

Menü

0 Ft
0 Ft

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres. Tegyen bele valamit!
Teljes összeg:
0 Ft
Tovább a pénztárhoz
Kedvencek közé

Óraszerkezet klasszikus mutatókkal, 5,5x5,5x1,5cm 1,5V tengelyhossz.:12mm

Cikkszám: 70961
Kiszerelés: 1 db
Raktáron
569 Ft
db

Leírás

Kreatív kezeknek óra készítéséhez óraszerkezet modern mutatókkal, MDF vagy fa óralap alaphoz. 

Az óraszerkezet tengelyhossza 12 mm.

Óraszerkezet: Az Idő Művészete

Az idő múlása mindig is inspirált minket arra, hogy létrehozzunk valami személyre szabott és különlegeset. Most itt van egy izgalmas lehetőség, hogy saját stílusod és kreativitásod középpontjába helyezd egy dekorálható óraszerkezet segítségével. Ez a klasszikus mutatókkal ellátott szerkezet lehetővé teszi, hogy egyedi dísztárgyakat és kiváló ajándékokat alkoss a saját kezeiddel.

Az óra alapjának anyaga lehet MDF vagy fa, így a dekorációhoz a saját preferenciáidhoz és az otthonod stílusához illő alapot választhatsz. A díszítés számtalan módon történhet, csak a képzeleted szabhat határt. Engedd szabadon a kreativitásodat festéssel, decoupage technikával vagy kisebb díszítőelemek felragasztásával.

A decoupage technika kiváló választás lehet, ha egyedi és részletgazdag mintákat szeretnél létrehozni az óra felületén. Használhatsz különféle papírokat vagy szalvétákat, amiket ragasztóval felvihetsz az óralapra, majd szépen lezárhatod lakkozással a tartósság érdekében. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy saját egyediségedet és stílusodat vigyed át az órára.

Ha inkább a minimalista megjelenést kedveled, akkor egyszerű festéssel is varázsolhatsz az óralapra. Választhatsz kedvenc színeidet, és a modern mutatókkal ellátott óra tökéletesen kihangsúlyozza majd a saját alkotásodat.  Tartsd szem előtt, hogy az óra díszítése előtt alaposan tisztítsd meg a felületet a tartós és lenyűgöző eredmények érdekében. 

Az óra egy darab AA elemmel működik, amit sajnos nem tartalmaz a csomag. Ne felejtsd el beszerezni a szükséges elemet, hogy az óra azonnal működőképes legyen.

Egy egyedi saját készítésű óra nemcsak az idő mérésére szolgál, hanem lehetőséget ad arra is, hogy kifejezd saját kreativitásodat és stílusodat. Legyen szó saját otthonod dekorálásáról vagy egy különleges ajándék elkészítéséről, ez az óra garantáltan egyedi és személyes darabbá válik így az óra nem csak az időt méri majd, hanem a te kreativitásodat is kiemeli majd az otthonodban vagy ajándékként azok számára, akiknek szeretnél örömet okozni vele.